во поддршка на врвните спортисти

“Нашата заедничка карактеристика е нашиот вредносен систем. Високо поставени цели, посветеност и исклучителни резултати. Ние застануваме во материјална и логистичка поддршка на Трикратниот светски шампион Димитар затоа што исклучителните резултати и светски титули не доаѓаат природно, спонтано или наследно! Тие се последица на талент, многу напорна работа и исклучителна посветеност во тоа што е поставено како цел.

А целите се поставени високо и истите се остварени. Резултатите што ги постигнува Димитар се доказ дека се што од срце се сака и работи е возможно да се постигне, тоа треба да биде инспирација за сите млади луге без разлика дали се спортисти или бизнис професионалци да поставуваат високи цели, да бидат фокусирани и посветени на остварувањето на тие цели. Преку исклучителните резултати на секој од нас се создава подобро општество за сите.“

изјави Стојче Тасков основач и претседател на ИНБОХ.

во поддршка на врвните спортисти
во поддршка на врвните спортистии

во поддршка на врвните спортисти
Technology in function of protection and improvement of ”institutional – collective memory“ in the Republic of Macedonia

Technology in function of protection and improvement of ”institutional – collective memory“ in the Republic of Macedonia

During the organized visit in the Archive center INBOX, ...

#dizajniramezaINBOX | Вашата креативност сега има своја адреса

#dizajniramezaINBOX | Вашата креативност сега има своја адреса

Вашата креативност сега има своја адреса. Креирајте, испратете ни ја вашата замисла за новогодишна честитка и освојте награда од 15.000 денари.

Инбох го продолжува трендот на континуирано подобрување и докажување на својата компетентност и стандарди за нивото на услуги со најновото признание добиено од гигантот во фармацевтската индустрија F.Hoffmann - La Roche Ltd

Инбох го продолжува трендот на континуирано подобрување и докажување на својата компетентност и стандарди за нивото на услуги со најновото признание добиено од гигантот во фармацевтската индустрија F.Hoffmann - La Roche Ltd

Компанијата Инбох ДООЕЛ Скопје како добавувач на услугите на документарен центар на претставништвото на компанијата F.Hoffmann - La Roche Ltd . во Македонија, доброволно пристапи кон PSCI (Pharmaceutical Supply Chain Initiative ) - Sustainability Assurance audit, извршен од страна на независно сертификационо тело овластено од централата на F.Hoffmann - La Roche Ltd . 

1.000.000 архивски индекси = 100.000 кутии = 40.000 метри

1.000.000 архивски индекси = 100.000 кутии = 40.000 метри

ДАЛИ ЗНАЕТЕ… Ако наредиме ЕДНА ВРЗ ДРУГА 100.000 архивски кутии кои се складирани во INBOX, нивната вкупна висина ќе биде 40.000 МЕТРИ или 4 ВИСИНИ НА највисокиот планински врв - МОНТ ЕВЕРЕСТ!

Основачот и сопственик на ИНБОХ за постигнатите 1.000.000 архивски индекси

Основачот и сопственик на ИНБОХ за постигнатите 1.000.000 архивски индекси

Стартувањето на нов бизнис концепт во себе секогаш го носи ризикот од непрепознавањето на тој бизнис концепт од страна на клиентите за кого концептот е создаден. Како основач на брендот ИНБОХ, јас имав силна верба во идејата дека специјализираното управување со деловната документација носи голема придобивка за деловните субјекти. Клучната предност е во поглед на зачувувањето на автентичноста на деловните информации во рокот кој треба да се чуваат, како и ефикасноста во повикувањето и употребата на зачуваните деловни документи и информации. 

Во Инбох се генерирани 1.000.000 архивски индекси

Во Инбох се генерирани 1.000.000 архивски индекси

Пред се, се работи за архивски индекс или единица. Терминот “архивски знак„ се користи во делот за важност на документацијата. Односно, секој документ (поединечно) добива архивски знак, кој за себе има важност 1,2,5,10 години итн. 

Архивски индекс (единица) е  уникатен код  за секоја складишна единица која е внесена во систем согласно типот (пр. Кутија-регистратор-документ-досие). 

Нов дизајн на стандардната архивска кутија

Нов дизајн на стандардната архивска кутија

Во согласност со општите безбедносни правила на Инбох, како и на ISO9001:2008 Стандардот за квалитет, Инбох континуирано имплементира модули за безбедно и ефикасно работење.

Меморандум за соработка помеѓу Факултетот за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство и ИНБОХ

Меморандум за соработка помеѓу Факултетот за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство и ИНБОХ

01.03.2015 – Потпишан е Меморандум за соработка помеѓу Факултетот за Информатички науки и Компјутерско инженерство (ФИНКИ) и Инбох. Овој Меморандум е основан пред се за унапредување на едукативните, истражувачките и апликативните активности од областа на информатичките науки и компјутерското инженерство преку искористување на научно-стручните, професионалните, материјално-техничките и просторните услови на Инбох.

Статистика за прекршоци

Статистика за прекршоци

Прочитајте повеќе за прекрошоците кои настануваат кога станува збор за безбедноста на Вашите податоци

Инбох на конференцијата на DHS Worldwide

Инбох на конференцијата на DHS Worldwide

Лондон – Англија, 03-04 Ноември 2014 – Се одржа конференцијата “2014 Total Recall User Conference„ оранизирана од DHS Worldwide Software Solutions, лидерска компанија за софтвери за архивско работење и управување со податоци.

ISO 9001:2008 и ISO 27001:2013

ISO 9001:2008 и ISO 27001:2013

 Нашата компанија се сертифицираше со два меѓународни стандарди и тоа ISO 9001:2008 - стандардот за управување со квалитет, како и ISO 27001:2013 - стандардот за безбедност на информации. 

Зошто е потребно менаџирање на податоци?

Зошто е потребно менаџирање на податоци?

Прочитајте повеќе за фактите и статистиката во врска со менаџирањето на податоци

Инбох на конференцијата на PRISM International, ARMA International и NAID

Инбох на конференцијата на PRISM International, ARMA International и NAID

Од 07 до 09 Ноември, во Хилтон Лондон Метропол Хотел, се одржа заедничката конференција на PRISM International, ARMA International и NAID,“Going for the gold – in information management” 

Капитал - Електронска архива

Капитал - Електронска архива

Електронската архива на Инбох е врвно решение за зголемување на ефикасноста на компаниите и зголемување на употребната вредност на документацијата. Оваа наша услуга им овозможува на компаниите да донесуваат побрзи одлуки и да го намалат ризикот од уништување на оргиналната документација. 

ИНБОХ го засилува капацитетот на својот центар за скенирање до 5 милиони документи месечно

ИНБОХ го засилува капацитетот на својот центар за скенирање до 5 милиони документи месечно

Во согласност со својата визија да создаде најдобар иновативен систем за администрирање на деловната документација, Инбох постојано се докажува пред своите клиенти и го потврдува својот став за најдобар добавувач на услуги. 

Петар Неделковски на конференцијата “Претприемачки Оптимизам„

Петар Неделковски на конференцијата “Претприемачки Оптимизам„

Скопје, 04 Октомври 2011 - Денес се одржа еднодневна интерактивна бизнис конференција Претпримачки оптимизам во Македонија. На конференцијата беа 

Инбох дел од втората Базз конференција во рамки на глобалната недела на Претприемништвото

Инбох дел од втората Базз конференција во рамки на глобалната недела на Претприемништвото

Во рамки на глобалната недела на претприемништвото, на Универзитетот Американ Колеџ се одржа втората Базз Конференција во организација на Базз Комуникации и ПСМ Фондацијата. 

СÈ НА СВОЕ МЕСТО

Деловната документација има своја адреса.

BFD = 1492574251686
BDD = 1492574251686
© 2017 Inbox - archive and data center
Сите права се задржани.
powered by
www.different.com.mk