Доделена наградата за најдобро дизајнерско решениe

Доделена наградата за најдобро дизајнерско решениe

Доделена наградата за најдобро дизајнерско решениe Почетна 9 Search query for: стојче тасков На Новогодишната забава на ИНБОХ која се одржа на 20.12.2016, беше доделена и наградата за најдоброто дизајнерско решение на наградниот конкурс “Бидете архитект на нашиот...
#ВоФокус со Александар Зорбовски – Менаџер за безбедност и квалитет

#ВоФокус со Александар Зорбовски – Менаџер за безбедност и квалитет

#ВоФокус со Александар Зорбовски – Менаџер за безбедност и квалитет Почетна 9 Author archive for admin ( Page 2 ) 1.Одговорноста за сопствените документи и информации е суштинска за секоја организација. Но кога Вашата организација е таа која што е одговорна за...
Технологијата во функција на заштита и подобрување на “институционално–колективната меморија“ во Република Македонија

Технологијата во функција на заштита и подобрување на “институционално–колективната меморија“ во Република Македонија

Технологијата во функција на заштита и подобрување на “институционално–колективната меморија“ во Република Македонија Почетна 9 Search query for: стојче тасков Посета на Парламентарниот институт на РМ заедно со NDI-USA во архивскиот центар ИНБОХ. На организирана...
Победник на конкурсот за Power Point презентација дел од корпоративниот идентитет на Инбох

Победник на конкурсот за Power Point презентација дел од корпоративниот идентитет на Инбох

Победник на конкурсот за Power Point презентација дел од корпоративниот идентитет на Инбох Почетна 9 Author archive for admin ( Page 2 ) Победник на конкурсот за Power Point презентација дел од корпоративниот идентитет на Инбох Ден по одржувањето на Microsoft...
Училницата преточена во практично знаење – Учениците од СЕПУГС “Васил Антевски Дрен„ во посета на Инбох

Училницата преточена во практично знаење – Учениците од СЕПУГС “Васил Антевски Дрен„ во посета на Инбох

Училницата преточена во практично знаење – Учениците од СЕПУГС “Васил Антевски Дрен„ во посета на Инбох Почетна 9 Author archive for admin ( Page 2 ) Идните правни техничари од СЕПУГС “Васил Антевски – Дрен„ беа во посета на Инбох. Учениците од втора, трета и...
Направи си понуда