Отворени позиции

 Отворени позиции

Проектен соработник

Инбох ДООЕЛ Скопје, најуспешниот професионален архивски и дата центар во Македонија, кој на своите клиенти им нуди врвна заштита на податоци и документи во своите физички и дигитални архиви, поради зголемен обем на работа и организациска комплексност има потреба од...

 Отворени позиции

Cloud DMS/ERP имплементатор

Инбох ДООЕЛ Скопје, Ве поканува да учествувате и да допринесете во развојот и одржувањето на најиновативниот модел за управување со електронски документи. Како Cloud DMS/ERP имплементатор, Вие ќе ги имате следниве одговорности: имплементација на софтверски решенија кои ги исполнуваат барањата...