Новости

Новости

Повеќе знаење, Подобри вештини, Посреќна Иднина

Инцијатива за создавање на Центар за Едукација за Канцелариско и Архивско Работење (ЦЕКАР) со Донација на електронска ПЛАТФОРМА, И ОПРЕМУВАЊЕ НА КАБИНЕТ за Дигитално канцелариско и архивско работење во рамките на Институтот за историја

Новости

Во Фокус со Александра Станковска – Инбох – компанија која го движи растот и развојот во правата насока

Во Фокус со Александра Станковска – Инбох – компанија која го движи растот и развојот во правата насока

Новости

Во Фокус со Никица Стаменковиќ – Раководител на сектор за Физичка архива и логистика

Во Фокус со Никица Стаменковиќ – Раководител на сектор за Физичка архива и логистика

Новости

Нови инвестиции за достигнување нови предизвици

Нови инвестиции за достигнување нови предизвици

Новости

Генијален, практичен начин за заштита на нашите документи

Генијален, практичен начин за заштита на нашите документи

Новости

Доделена наградата за најдобро дизајнерско решение…

Доделена наградата за најдобро дизајнерско решение...

Новости

Александар Зорбовски – Менаџер за безбедност и квалитет во Инбох на овогодинешната конференција на INFOSEC New Technologies (INT 2019)

Александар Зорбовски – Менаџер за безбедност и квалитет во Инбох