Новости

Новости

Нови инвестиции за достигнување нови предизвици

Нови инвестиции за достигнување нови предизвици

Новости

Генијален, практичен начин за заштита на нашите документи

Генијален, практичен начин за заштита на нашите документи

Новости

Доделена наградата за најдобро дизајнерско решение…

Доделена наградата за најдобро дизајнерско решение...

Новости

Александар Зорбовски – Менаџер за безбедност и квалитет во Инбох на овогодинешната конференција на INFOSEC New Technologies (INT 2019)

Александар Зорбовски – Менаџер за безбедност и квалитет во Инбох

Новости

Технологијата во функција на заштита и подобрување на “институционално–колективната меморија“ во Република Македонија

Технологијата во функција на заштита и подобрување на “институционално–колективната меморија“ во Република Македонија

Новости

#ВоФокус со Александар Зорбовски – Менаџер за безбедност и квалитет

#ВоФокус со Александар Зорбовски – Менаџер за безбедност и квалитет

Новости

Училницата преточена во практично знаење – Учениците од СЕПУГС “Васил Антевски Дрен„ во посета на Инбох

Новости

#Во Фокус со Александар Кузмановски – Тим Лидер за Индексирање и Селекција и Проект Менаџер за Onsite Архивирање

#Во Фокус со Александар Кузмановски - Тим Лидер за Индексирање и Селекција и Проект Менаџер за Onsite Архивирање