Slide 1

Е-АРХИВА
КВАЛИФИКУВАНА
ДОВЕРЛИВА УСЛУГА

Регистрирана според ЕУ и МК
регулатива

Без инвестиција, без напор, Ви помагаме да создадете Правно валидна Е-Архива каде ќе имате брз пристап и целосна контрола врз документите, што никој неможе да ги
спори!

Е-Архива што валидира и автоматизира.

Slide 1

ДИГИТИЗАЦИЈА

Минатото и сегашноста, во функција на иднината

Ние ќе ви помогнеме да ги Дигитализирате документите и да ги поврзете со дигиталните системи на сегашноста за да имате успешна дигитална иднина.

Дигитизирај, поврзувај и забрзувај.

Slide 1

ФИЗИЧКА АРХИВА

Сѐ на свое место

Инбох ви помага да постигнете совршена организациска ефикасност во управувањето со физички документи, преку систем за организација, заштита и нарачки што работи 24/7.

Вашата работа е да издавате наредби и налози.

previous arrow
next arrow
2011

Година на основање

300+

Клиенти

52000 м3

Архивско депо

55 000 GB

Серверски простор

60 000 000+

Скенирани документи

Нашите Вредности

Доверливост

Повеќе од 10 години ги задоволуваме потребите и очекувањата на нашите клиенти за собирање, управување и складирање деловни информации.

Безбедност

За нашите клиенти оддржуваме високо ниво на безбедност на информациите и физичката документација и постапуваме според системот за управување на информациска безбедност ISO/EIC 27001.

Квалитет

Горди сме на нашата експертиза и долгогодишното искуство. Нашата посветеност на квалитетот е поддржана од нашата акредитација за стандардот за контрола на квалитетот ISO 9001.

Усогласеност

Ги штитиме нашите клиенти од секакви регулаторни ризици со кои што можат да се соочат при менаџирањето на документите и архивирањето со тоа што постојано инвестираме и ги подобруваме нашите оперативни стандарди.

Иновации

Посветени сме на континуирано инвестирање во знаење и компетенции и поттикнуваме иновативни одговори на сегашните и идните предизвици на дигиталната ера.

Одржливост

Во контекст на одржлива дигитализација, ние применуваме мудра употреба на технологијата за да ги направиме нашите деловни операции што е можно попријатни за животната средина и општеството.

Контактирајте нѐ денес

За ефикасност и поголема контрола

Направи си понуда