КАРИЕРА

Внимателно ја градиме нашата компетентност преку спојување на стручноста и искуството на нашиот тим.

Регистрирајте се во нашата база на CV-ја.

Почетна 9 Кариера
Отворен
01 јануари
31 декември
Асистент за архивска логистика
Инбох е секогаш отворен, пријави се
Отворен
21 март
19 маj
Стручен соработник за правни работи и корпоративно управување
Биди дел од динамичен тим со мисија да анализира,
дигитализира и автоматизира
Отворен
25 јануари
10 февруари
Асистент за дигитализација
Биди дел од динамичен тим со мисија да анализира,
дигитализира и автоматизира
Отворен
01 јануари
31 декември
Проектен вработен за архивско работење и дигитализација
Инбох е секогаш отворен, пријави се
Отворен
01 јануари
31 декември
Практикант
Инбох е секогаш отворен, пријави се
Направи си понуда