ЗА НАС

Сѐ на свое место

Нашата мисија е да ги чуваме, заштитуваме и правиме достапни, вредностите и фактите што се создадени во минатото, се создаваат денес и се основа за нашата иднина.

„Денес“ е наследство и
основа на секое „Утре“!
Стојче Тасков
Основач на Инбох
Почетна 9 За нас

Нашата мисија и корпоративен идентитет

Инбох – Архивски Дата Центар е основан во 2011 година како иновативен модел за архивирање и управување со документи (физички и електронски документи). Основан на американска ИТ платформа, оперативниот модел на Инбох овозможува совршена организација на документите низ целиот нивен животен тек започнувајќи од моментот кога се создадени, со што на своите корисници им овозможува брз и постојан пристап, непречена употреба и најважното – сигурни и безбедни работни процеси во нивната организација.

„Нашиот корпоративен идентитет е изграден на верувањето дека корпоративниот успех доаѓа од моќта на компанијата која е високо компетентна и мотивирана своето знаење и најдобрата технологија да ги искористи исклучиво за да им овозмозможи компетитивна вредност на нашите ценети клиенти.
Ние сме посветени да градиме и одржуваме силен Бренд кој ќе обезбеди максимална ефикасност и безбедност во архивиското работење и сето тоа базирано на врвна технолошка платформа која го минимизира човечкиот труд во управувањето и побарувањето на информациите, притоа го гарантира интегритетот на податоците и ги намалува можностите за грешка и злоупотреба со овозможување целосна контрола.“

Лидерски тим

Стојче Тасков

Главен Извршен Директор

Перица Костадиновски

Помлад партнер / продажба и развој

Јорданчо Митровски

Извршен директор за финансии и корпоративно управување

Димитар Јаневски

Директор на Digital Office by Inbox

Моника Славковска

Координатор за човечки ресурси

Александар Зорбовски

Менаџер за безбедност и квалитет

Александар Гочевски

Менаџер за продажба

Стефани Василевска

Офис асистент

Гоце Блажевски

Стручен соработник за канцелариско и архивско работење

Нашите Вредности

Доверливост

Повеќе од 10 години ги задоволуваме потребите и очекувањата на нашите клиенти за собирање, управување и складирање деловни информации.

Безбедност

За нашите клиенти оддржуваме високо ниво на безбедност на информациите и физичката документација и постапуваме според системот за управување на информациска безбедност ISO/EIC 27001.

Квалитет

Горди сме на нашата експертиза и долгогодишното искуство. Нашата посветеност на квалитетот е поддржана од нашата акредитација за стандардот за контрола на квалитетот ISO 9001.

Усогласеност

Ги штитиме нашите клиенти од секакви регулаторни ризици со кои што можат да се соочат при менаџирањето на документите и архивирањето со тоа што постојано инвестираме и ги подобруваме нашите оперативни стандарди.

Иновации

Посветени сме на континуирано инвестирање во знаење и компетенции и поттикнуваме иновативни одговори на сегашните и идните предизвици на дигиталната ера.

Одржливост

Во контекст на одржлива дигитализација, ние применуваме мудра употреба на технологијата за да ги направиме нашите деловни операции што е можно попријатни за животната средина и општеството.

Сертификати

Направи си понуда