ЕЛЕКТРОНСКА АРХИВА

ИНБОХ ви ја става на располагање најдобрата платформа за Е-архивирање, во која Вие самите си градите Е-архива со највисоки стандарди за безбедност на информациите и документите.

Но најважно од сѐ, вашата архива ќе биде правно-валидна!

“Е-Архивата не е дефинирана
од просторот за чување,
туку од заштитата на
интегритетот и валидноста на
податоците што се чуваат.“

Почетна 9 Електронска Архива

БЕНЕФИТИ

Лесен пристап – во секој момент (24/7) од веб или мобилен телефон вие имате пристап до вашите документи и потребно информации со што намалувате ресурси за пребарување а добивате брзина каде и да сте.

Заштита и сигурност на податоци – имате целосна контрола на пристап на податоците со повеќе нивоа на пермисии како и сигурносни мерки на енкрипција и бекап.

Намален трошок – со дигиталната архива, вие не се движите за да размените податок и документ, тој електронски е достапен и може да го споделите безбедно со вашите вработени или соработници, со неколку клика додека работите.  

slide 1
slide 1
slide 1
slide 1
slide 1
Image Slide 2
Image Slide 2
Image Slide 2
Image Slide 2
Image Slide 2
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Типови на услуги:

1. Дигитална архива

Користете cloud, бидете ефикасни и горди.

Дигиталната архива не е само складирање, туку интегритетот и валидноста на дигиталните документи се зачувани. Digital Office ви помага да ја креирате вашата дигитална архива, со највисоки безбедносни протоколи за складирање, пристап и користење на информации.

2. Автоматизација на процеси

Работете помалку, постигнете повеќе.

„Практиката води до совршенство“, колку повеќе повторувате, толку подобри станувате, се додека нема смисла да го повторувате! Digital Office ви помага да го надградите вашето совршенство и да го направите автоматски, со едноставен дизајн на дигитални работни текови што ќе го практикуваат совршенството за вас.

3. Дигитален потпис

Кликнете за потпишување, одобрување или одбивање.

“Да, се согласувам”. Одлично, сега да го направиме валидно со дигитален потпис. Digital Office ви помага да го изразите вашиот договор со дигитален потпис, но исто така потврдува дека и други страни го направиле тоа, правно валидно – во дигитален формат.

4. Усогласеност

Постапувајте со почит.

„Мојот или вистинскиот пат“. Водење бизнис ги вклучува и двете. Бидете автентични и усогласени во исто време. Digital Office ги вклучува сите законски потребни сертификати така што сите дејства извршени во системот се усогласени, валидни и применливи.

Контактирајте нѐ денес

За ефикасност и поголема контрола

Направи си понуда