ДИГИТАЛЕН ПОТПИС

Обезбедете интегритет на документот

Почетна 9 Електронска Архива 9 Дигитален потпис

Запишување, Бришење, Менување се можните дејства при работа со електронски документи. Откако ќе се создадат тие документи, им треба валиден доказ за карантин дека „содржината на документот не е променета или модифицирана“.

Дигиталното потпишување е валиден електронски начин за обезбедување на идентитетот на потписникот и автентичност на оригиналноста на содржината на документот.

Тој е законски прифатен и признат метод низ целиот свет и Digital Office го поддржува со обезбедено дигитално потпишување со Сертификати и Верификација на веќе потпишани документи.

„Само за споредба, дигиталниот потпис може лесно да се разбере како електронска алтернатива на физичкиот рачно напишан на хартиениот документ“.

„Ние ја интегриравме Cloud платформата за е-потпишување која им овозможува на корисниците дигитално потпишување документи на веб, без физички да го преземаат документот.”

 

Дејства со еден клик

Digital Office како Cloud платформа има интегрирано е-потпишување и нуди:

ЕДНОСТРАНO Потпишување – кога треба да потпишете документ, вие само го преземате документот од Digital Office и го избирате сертификатот што сакате да го аплицирате;

ОБЕМНО Потпишување – кога имате стотици документи (на пр. фактури, формулари) и треба да се потпишaт одеднаш со еден клик;

Потпишување при РАБОТEН TEK – документот патува низ процесот и во одреден момент треба да биде потпишан од еден или повеќе корисници (на пр. 1-ви потписник, 2-ри потписник, 3-ти потписник) и потоа да продолжи со процесот;

ДАЛЕЧИНСКО потпишување – кога потписникот е надвор од платформата на Digital Office и добил ЛИНК преку е-пошта, кликнете на линкот, изберете го неговиот сертификат и откако документoт ќе се потпише, тој повторно се враќа во Digital Office.

Сето ова може да го сторите со едноставен процес.

 

Интеграции

Namirial SIGNificant & eSIG

Досега Digital Office е интегрирана со NAMIRIAL и TIS eSIG платформата и нашата платформа е отворена за секој друг доверлив провајдер.

 

Искористете го ВАШЕТО РЕШЕНИЕ

Нашиот пристап е обезбедување на Digital Office како ОСНОВНА платформа каде што можете да интегрирате кој било од вашите претпочитани даватели на потпишување и да го користите потпишувањето онака како што сакате.

Контактирајте нѐ

За ефикасност и поголема контрола

Направи си понуда