АСИСТЕНТ ЗА ДИГИТАЛИЗАЦИЈА

за архивско работење и дигитализација

Почетна 9 Кариера 9 Асистент за дигитализација
ИНБОХ ДООЕЛ Скопје, професионален архивски и дата центар во Македонија кој на своите  клиенти им нуди врвна заштита на податоци и документи во своите физички и дигитални архиви има потреба од ангажирање на енергични и проактивни кандидати за  

 

Асистент за дигитализација

 

Избраните кандидати ќе бидат задолжени за:

  • Соодветна физичка селекција на клиентска документација и подготовка за скенирање согласно барањата на клиентите и нејзино враќање на место проверена.
  • Водење грижа за клиентската документација да не се оштети и контролирање дали документацијата одговара на попишаните податоци.

 

Личен профил на кандидатот:

  • Способност за самостојна и тимска работа
  • Динамична и иницијативна личност
  • Посветеност и одговорност
  • Подговеност за работа на терен во други градови во Македонија

 

Што нудиме:

  • Работно време од 08:00 до 16:00 од понеделник до петок
  • Организиран превоз
  • Можност за учење нови вештини за архивско и канцелариско работење

 

Вашата професионална биографија испратете ја на jobs@inbox.com.mk, најдоцна до 10.02.2024 година, со назнака: “Асистент за дигитализација”, и станете дел од нашиот тим.

Сите апликации ќе бидат третирани со строга доверливост. Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на интервју.

Согласно Законот за заштита на лични податоци Ве молиме во Вашата порака да наведете дали прифаќате Вашите податоци да се чуваат во базата на Инбох за идни работни ангажмани. Доколку нема никаква напомена, податоците ќе бидат уништени.

Бидете дел од нашиот тим

Направи си понуда