НОВОСТИ

Единствената константа се промените.
Бидете во тек.

Почетна 9 Новости ( Page 2 )

Технологијата во функција на заштита и подобрување на “институционално–колективната меморија“ во Република Македонија

Посета на Парламентарниот институт на РМ заедно со NDI-USA во архивскиот центар ИНБОХ. На организирана средба во архивскиот центар ИНБОХ, Националниот демократски институт – НДИ, кој го води проектот...
дознај повеќе

Победник на конкурсот за Power Point презентација дел од корпоративниот идентитет на Инбох

Ден по одржувањето на Microsoft Office Specialist натпреварот, започна натпреварувањето на дел од финалистите на овој натпревар за изработка на Power point – презентација како дел од корпоративниот...
дознај повеќе

Училницата преточена во практично знаење – Учениците од СЕПУГС “Васил Антевски Дрен„ во посета на Инбох

Идните правни техничари од СЕПУГС “Васил Антевски – Дрен„ беа во посета на Инбох. Учениците од втора, трета и четврта година кои во својата програма го имаат предметот Канцелариско работење, во...
дознај повеќе

#Во Фокус со Перица Костадиновски – Помлад партнер

Безбедното и ефикасно управување со документацијата е суштинско за секоја компанија. Но колку што тоа е битно за виталноста за компанијата, исто толку е битно за вработените во таа компанија...
дознај повеќе

Стратешко партнерство: Инбох – Микрокоп

Инбох – Архивски дата центар пристапи кон уште едно стратешко партнерство со Микрокоп доо – Љубљана, Словенија се со цел исполнување на своите долгорочни цели за раст, развој и иновации. Микрокоп...
дознај повеќе

Направи си понуда